Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neomluvená absence

Od: holkaaa odpovědí: 7 změna:

Dopředu děkuji všem za odpovědi. Mám problém s tím že po dobu online výuky často chybím, nic jsem si ale neomlouvala. V bakalářích (systém kde nám zapisují známky a absenci) mám všechny tyhle hodiny omluvene, ale učitelka chce omluvenku od rodičů. Problém taky je že některé hodiny co mám v bakalářích zapsané jako že jsem chyběla ale jsou omluvene jsem ani nechyběla. Pamatuju si že minulé pololetí někteří dostali třídní napomenutí nebo dutku za nízkou účast, ale nevím co by mi mohlo hrozit za třeba 20 hodin absence. Taky mám hodně přísné rodiče takže úplně nevím co jim mám říct.

Mimochodem nás třeba i zapisují když třeba neodpovíme, záleží na učiteli

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Řekni jim to co tady, že áš absence a učitelka chce omluvu od rodičů. Pokud máš dobré výsledky tak je to jen formalita.

holkaaa
hodnocení

právě že moje výsledky nejsou úplně nejlepší a nejsou s nimi moc spokojení, ale pokusím se to nějak vysvětlit

whuo
hodnocení

0x

Základní otázka je - proč na těch hodinách nejsi připojená, když víš, že za absenci hrozí postih? Technické problémy, nebo proč?

holkaaa
hodnocení

většinou mám špatnou wifi nebo někdy musím pomáhat mladšímu sourozenci protože rodiče nejsou doma (takze nemuzu odpovedet), snad jen jednou jsem tam nebyla se záměrem a to protože jsem neměla připravenou prezentaci, a 3 krat jsem zaspala to mam ale omluvene

whuo

Tak špatnou wifi chápu, ale pomoc sourozenci bych chápala maximálně lidsky, ale ne jako objektivní důvod. Proč jsi učitelce neřekla hned, že nemáš úplně tiptop připojení, aby s tím počítala?

holkaaa
hodnocení

no svému sourozenci pomáhám třeba při testech nebo s úkoly protože když nikdo není vetšinou doma tak taky všechno úplně nestíhá, učitelkám se většinou omluvím ale už to zní jen jako špatná výmluva většinou

holkaaa
hodnocení

plus ještě když třeba neodpovím a zapíše mi absenci tak se to vetsinou ani nedozvím když někdy slyším tak každé třetí slovo a jak už jsem říkala zní to jako výmluva na to že nevenuji pozornost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]