Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzorce pro úpravu výrazů

Od: smutnyclovek odpovědí: 7 změna:
Dobrý den , prosím opravte mě. Mám za to,že to mám celé špatně. Prosím rozepište mi příklady , které budu mít špatně. Děkuji a omlouvám se vám , že vám kazím den.
Vzorce pro úpravu výrazů
Vzorce pro úpravu výrazů #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Co s těmi příklady? Odpovím si sám: U jedné skupiny se očekává umocnění dvojčlenu. Většinou je užíván vzorec (A+B)2=A2+2*A*B+B2. U druhé skupiny se zřejmě očekává rozklad v součin. Pomocí vzorce A2-B2=(A+B)*(A-B). Řešení, přiložená k dotazu, obsahují "fůru" chyb. Je třeba cvičit a cvičit...

Vzorce pro úpravu výrazů #3
smutnyclovek
hodnocení

Děkuji za pomoc. A slibuji že budu trénovat tyto příklady. Ještě jednou moc děkuji.
ladis*

To m) máš blbě :)

to ladis: Zdravím. Pokud je trojčlen u m) "blbě", jak je tedy správně? Rád se přiučím...

ladis*

Vsak sis tam cervene napsal tu mocninu, ktera v zadani NENI

A kolik je vysledek? Vychazi to okolo ~55 :)

hodnocení

2x

Zdravím a táži se: Co se s těmi příklady má dělat. Domnívám se, že např. pro a) a b) není stejný pokyn. Nechybí u m) na druhou?

hodnocení

2x

A) je dobre

B) nie, pouzite a2 - b2 = (a + b) (a - b), pricom 9 rozlozte na 3 na druhu; x na stvrtu na x na druhu na druhu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]