Přesně to samé jsem řešila já a mně škola řekla, že by mě musela ze španělštiny odučit určitý počet hodin, abych z ní mohla maturovat. Kroužek španělštiny na škole se nepočítá.
Ale je třeba řešit to hodně dopředu, učitelka mi řekla, že už od prváku bych musela mít hodiny, aby se to stihlo odučit. Ale doporučuji se zeptat na Vaší škole.
Umí někdo z učitelů španělsky, ev. je škola schopná sehnat někoho, kdo španělsky umí? Předpokládám, že pokud na škole není vůbec nikdo, kdo španělsky umí, tak to nepůjde, logicky, v komisi musí kontrolovat, jestli španělsky umíte a neplácáte kraviny...
Skoro bych se vsadil, že ne, ale zeptej se ve škole, jen si to nějak nedovedu představit, je to jako kdyby student konzervatoře, kterej hrál čtyři roky na klavír chtěl na závěrečný zkoušce přehrát etudy na fagot...
svatoslav
nač vymýšlet, podřídit se tomu, co škola nabízí, a další jazyky si soukromě studovat na jazykových školách - jaké zviditelňování, nechápu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.