Dobrý den jmenuju se Barča a potřebuju poradit. Mám ráda písně kde se hraje na kytaru (můj taťka na ní taky hrál) ale potřebuji poradit s tím jak mám rodičům říct že bych na ní taky chtěla hrát. Děkuji předem za všechny rady
Bóže, to je takový problém říct "Táto (mámo), chtěla bych hrát na kytaru?" To se rodičů tolik bojíš, že se netroufáš zeptat ani na takovou prkotinu? Co ti asi tak udělají? Zavřou Tě na týden do sklepa? Nanejvýš Ti řeknou, že jsi ještě moc malá (nedošáhneš na struny ), nebo možná že na kytaru nemají peníze. Ale je také možné, že s tím budou souhlasit.
Tati, mně se hrozné líbí písně s kytarou, myslíš, že bych mohla kytaru dostat třeba k narozeninám: Ostatně, ty jsi také hrál na kytaru a muselo tě to bavit. Ale jestli to už jednou zamítl, tak je v tom třeba finanční rodinný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.