Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká škola by byla pro mě nejvhodnější?

Od: oi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na jakou školu bych měla jít, jsem dobrá v cizích jazycích - a taky mě baví (angličtina, němčina) a pravděpodobně bych chtěla být překladatelkou. Je mi 13 let a chodím do 8. třídy a mám samé jedničky a někdy jednu dvojku. Chci se rozhodnout co nejdříve, protože bych se chtěla na příjimačky pořádně připravit s předstihem. Chápu, že je možná brzo na to, abych vážně věděla, že se stanu tou překladatelkou, ale jen to potřebuji vědět. Předem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Vícejazyčné gymnázium. Potom pokarčovat studiem jazyků nebo přímo oborem překladatelství na VŠ.

Poznámka: Škoda, že sis nevzpomněla loni, mohla´s zkusit přijímačky na šestileté dvojjazyčné gymnázium.

ladis*
hodnocení

0x

Dana Hábová cs.wikipedia.org/... chodila na USL

být tebou, nechám si od ní poradit, napiš jí.

hodnocení

0x

gymnázium s rozšířenou výukou jazyků. Na SOŠ nechoď, byla by tě škoda. Máš na gympl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]