Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoka skola po hotelovce

Od: terexaabcd odpovědí: 5 změna:
Ahoj, jsem v druhém rocniku hotelové skoly. Bohužel me skola vubec nebavi(objevila jsem se tam, tak nejak nahodou). Na konci prváku jsem chtela prestoupit, bohužel to ze spoustu duvodu nevyslo. Tak bych si chtela alespon vybrat dobrou vysokou skolu. Uz nejakou dobu premyslim nad skolou ekonomického typu, pry je tam ale dost tezka matematika a nevim jestli hotelovka me na takovou skolu pripravi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lusome
hodnocení

0x

Zdravím,

pokud buete mít v průběhu studia pocit, že vás škola nepřipraví, připravte se sama, sežeňte si doučování. Na medicíně je taky třeba znalost biologie a určitě ne všichni studenti medicíny mají vystudovaný gympl, zkrátka se učili nad rámec školy ve svém volném čase.

liska5
hodnocení

0x

Když ne hotelnictví, tak management marketing, učitelství jazyky i jiné předměty, cestovní ruch, ...

liska5

Ona ta VŠ hotelová má také specializace. A po střední hotelovce máte náskok před gymnasisty.

ladis*
hodnocení

0x

Tak můžeš dělat pingla s vysokou školou no...

ty chceš být ekonom a těžká matika jo? ó muj boze... !

hodnocení

0x

Úplně jednoduchá matika na ekonomických oborech na VŠ není, ale lze to zvládnout při dostatečném úsilí a výdrži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]