Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to vhodná obuv do školy, pokud nedokážete nosit nazouvací obuv?

Od: twix* odpovědí: 7 změna:

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Tenisky asi neprojdou.Myslím, že ne.

liska5
hodnocení

0x

Neznám nikoho, kdo nedokáže nosit pantofle.

Jsou školy, kde u tenisek musí žák dozoru opakovaně dokazovat, že v nich nepřišel. Stává se podezdřelým, že bude o přestávkách zdrhat ven. Tak se prostě tato obuv jako školní neuznává.

Ale jsou i školy, kde v tomhle courají po chodbách s vlajícími tkaničkami a vesele se jim paří nohy...

twix*
hodnocení

Nemohu je nosit, protože jsem kvůli nim málem měl otřes mozku, omylem se vyzula a spadl jsem

Já je nosit dokážu, ale po pár metrech nějak spadnou a neřeším. Prostě při chůzi nechci věnovat obuvi pozornost.

Ve finále je tedy nemám rád a jsou nanic. Akorát ku..ví klembu nohy.

hodnocení

0x

Netuším co do vhodnosti, ale s plochýma nohama máte nárok na ortopedické vložky, které do pantoflí asi těžko nalepíte. Takže to jde, jen si najít ten správný důvod. Papuče ve školách jsou z důvodu hygieny - aby děcka nenosila psí hovínka z ulice do třídy.

Pokud budou tyto tenisky opravdu jen na vnitřní prostory a budete mít správné argumenty, musí to povolit.

youa
hodnocení

0x

Zdravím,

taky nemůžu nosit pantofle a jako přezůvky jsem měla vždycky sandály.

Spousta spolužáků na gymplu se nepřezouvala (i když jsme měli povinnost se přezouvat) a přišlo mi to jako ekl, jednak nosili na botech bordel z venku, jednak ta představa zapařených nohou, fuj. Chápu, že jsou zaměstnání, která vyžadují pevnou obuv, ale my coby studenti jsme měli možnost chodit v něčem vzdušnějším. A nikdo na tom nebyl finančně tak, že by neměl na pantofle, byli prostě líní.

Boty na fotce bych - na první dobrou - jako přezůvky neuznala, vypadají moc pro "ven."

twix*
29.03.21 08:01
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]