Ahoj, Moc vas všechny zdravím a doufám,že se máte moc hezky a jste zdravý. Bojím se až půjdu do školy tak mi to nepujde,ale nevim proc distancni vyuku bere normalne jako bych vyla ve skole,ale i tak se bojim a nevim kde je problem. Proste se bojim az pujdem do skoly,ze mi to nepujde,budu mit spatne znamky,ale hlavne,ze se nakazim. Dneska jsem byla na testu a je NEGATIVNÍ (kvuli domacimu prislusnikovi,ktery ma covid). Nevíte jak se zbavit strachu a stresu? Mnohokrat Vsem dekuji a preji vsem pevne nervy a hlavne to zdraví. S pozdravem Petruška.
Každý se bojí, i Ti co se těší se trochu bojí. To je normální po takové době. Z nákazy bys měla mít strach větší teď, když máš doma nakaženého než z nakažení ve škole, do které nevíš, kdy půjdeš.
Vůbec se neboj. Takhle jsou na tom úplně všichni. Zapoměli jsme, všichni, kdo máme "domácí vězení" komunikovat. U školáků a studentů je ještě obava a strach, že se správně nenaučili, že nebudou umět. Kantoři s tím budou počítat a děcka budou mít problémy každý sám se sebou.
Ahoj, každý má strach.. vše trvá moc dlouho, takže obavy jsou normální. Je důležité dbát na to, aby si měla čas i pro sebe a na své koníčky. Určitě na své problémy nezůstávej sama. Mluv o tom s kamarády a rodiči. Drž se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.