Nejste přihlášen/a.
Nebuď smutná. Já jsem dospělá (je mi přes dvacet let) a měřím 156 centimetrů. Spolužáci jsou hlupáci, neřeš to, výšku nemůžeš ovlivnit.
A krom toho, co jsem se tak bavila s klukama, tak všichni vždycky říkali, že radši o něco menší holku Vážně se netrap, o nic nejde. Pokud by ti to vadilo, můžeš se naučit chodit na podpatcích, venku tak povyrosteš. Já třeba boty na podpatcích ze zdravotních důvodů nenosím, jsem prťavá 24 hodin denně, sedm dní v týdnu a už jsem si zvykla
Ještě doplním - spoustu slavných osobností je malých a i tak je společnost zbožňuje. Znáš třeba herečku Reese Witherspoon, tu krásnou blondýnku? Měří 155 centrimetrů, vůbec bych ve filmech neřekla, že je tak malinká a je to krásná a veřejností zbožňovaná herečka.
Hlavu vzhůru
No, podle mne by se učitelka na toto neměla ptát a už vůbec ne v hodině. Ale už se stalo.
Určitě bys neměla lhát jen proto, aby se ti nikdo nesmál. Nejen, že bys tím niíc nevyřešila, ale po hodině by ses cítila možná ještě hůř než teď kvůli smíchu.
Řekni si, že smát se někomu pro jeho výšku, váhu, barvu očí, délku nosu apod., dokážou jen hlupáci > a z posměchu hlupáků by sis snad neměla nic dělat. (Mně se to řekne, že? Ale zkus to, funguje to.)
Nic si z hlupáků nedělej. Mně se spíše zdá, že zvláště mezi kluky přibývá takových slonbidel, že vůbec nevědí, co se svojí výškou dělat a chodí jaksi poloshrbení a vypadají dost divně. Jinak - najdi si něco o skupině AC/DC, třeba ten kytarista Angus Young má 155 cm a ostatní taky nejsou o moc větší. A jaká je to parádní muzika! Nejvíc se druhým posmívají ti, co jsou uvnitř nejvíc nešťastní, ale na to člověk přijde až po letech.
Co je malé, to je milé. Za našeho mládí se to říkalo. Tak buď šťastná, že nejsi jako žirafa a na posměšky nedej. Dneska je doba taková, že některým vadí všechno. Kdybys měla metr devadesát, tak by se váleli smíchy taky.
Děti smějí, protože neví, že v životě záleží úplně na něčem jiném.
Pedagog měl vysvětlit i během on-line výuky, co a jak, že výška je dědičná, a všichni rostou do určitého věku, snad na internetu pohledáš, nevím přesně 19 -21 let.
Není nic ztraceno.
Jistě znáš film Šíleně smutná princezna. Jestlipak víš, který herec tam byl malý a asi bys to nikdy neřekla?
Podívej se do konce na tuto písničku a uvidíš.
--------------------
Asi ve 3.57 minutě.
Jedna známá paní měří snad přesně 150 cm, tak si mohla udělat řidičák. je dospělá, už nevyroste. Ty ještě určitě vyrosteš, hodně lidí má z něčeho kompexy - jednomu se zdá, že má velký nos, další má slabé vlasy, jiný tenké nohy, určitě bys na každém něco našla. Nevšímej si toho, oni za chvíli na to zapomenou a najdou něco jiného. Hlavně se netvař ukřivděně, to nikdo nemá rád.
Kdyby jsi jako holka měla 190cm, tak se ti taky budou smát.
To si nevybereš. V dětském kolektivu se vždy smějí omezenci jakékoliv anomálii. Ať už váha nebo výška či koktíní nebo i třeba za nošení brýlý. To bylo za mě.
V 5té třídě se mi smáli za brýle. Dneska je má kde kdo ve třídě a není to ojedinělé.
Nauč se to neřešit a netrápit se kravinama.
Kdysi na SŠ při hodině matematiky nám profesorka vysvětlovala asi něco jako statistiku, průměr. Ptala se každého z nás na číslo obuvi. Kluci a dívky zvlášť. Pak jsme z toho dělali průměr.
Holky byly chytré. Hlásily: "čtyřku", "pětku", já jediná jsem po pravdě řekla, že mám "šestku". Smáli se mi taky. Přitom vím, že jedna spolužačka měla dokonce "sedmičku", ale neřekla to, špitla, že má pětku. Přitom se stačilo na ta její lodě podívat.
Nic si z toho nedělej, bylo by fádní, kdybychom všichni měřili 1,70 a vážili 65. Jen jsem si myslela, že když máte on line hodinu, že to ti ostatní spolužáci neví, co odpovídá ten druhý. To by bylo nejlepší. Jaga.
Rozhodně ne, rodiče ji měli na takovouto situaci připravit, a měla se tomu taky zasmát a příště by se to neopakovalo.
takhle už aby se kantor bál říct cokoliv, aby se z toho náhodou někdo nerozplakal!?
Kam ten svět proboha spěje? Tomu není příjemné to a tomu není příjemné ono a budeme sluníčkáři a svět je hodný... Budíčeeeek!
Ps: jestli je nebo není důležitá nevím, za výšku si člověk nemůže, za váhu a tloušťku zpravidla ano, ať si to přiznáš nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.