Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důtka neprávem

Od: alrej odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, jsem v prváku na střední škole, a dnes jsem dostal důtku za podvádění při testu. Jenže je v tom háček. Já jsem při testu nepodváděl, a pan učitel si myslí že ano, i po tom co jsem mu to vysvětlil. Může mi někdo poradit co mám v této situaci dělat? A jestli se dá vůbec něco dělat.
Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Učitelovi si to vysvětlil on tvé vysvětlení nepřijal asi ma na to svúj názor vic dělat nejde
Máš holt dútku neni to žádná tragédie život de dál pust to z hlavy takovejch situací ještě v životě bude
arlej
Ano, ale jde o moje rodiče. Oni dělají i z toho že dostanu trojku vítr, takže u důtky očekávám to nejhorší a toho se právě bojím...

Tak jim vysvětli jak se to stalo. Učitel to nepochopil, ale rodiče by ti měli věřit a uznat to.

hodnocení

4x

Poradila bych spíš rodičům, co mají dělat. Ale stejně je už na to pozdě.

hodnocení

2x

Stávají se různé pády v životě lidském. Jen tak, historka: Neteř je ve 2.ročníku zdravotní školy. Ona a ještě několik dívek dostalo 2.z chování, protože jely v nemocnici výtahem, což mají zakázáno. A neuděláš nic!

senior

Taková prkotina, ale bylo to varování pro ostatní žactvo.

U zdravotních sester se po skončení školy očekává 100% plnění úkolů a postupů, dodržování předpisů, je to kvůli tomu, že jednou nějaká nedůslednost v péči o pacienta a je malér.

senior
hodnocení

0x

Jak to máte ve školním řádu? Není nejdříve napomenutí?

Napomenutí nebo důtka třídního učitele.

2, 3 z chování.

Důtka ředitele.

Pokud se obáváte trojky, tak zřejmě toho máte na triku již více.

Tedy za nás se říkalo, že jste již profláklý.

A svezete v každé lumpárně.

Tak se zamyslete a snažte se chovat a jednat lépe, abyste si takovou vizitku nezasloužil.

Jinak i lumpové jsou v životě úspěšní a mnohdy více, než ,,mazánkové a jedničkáři.

Myslím, že v prváku to nemá cenu hrotit, stalo se, zaberte v učení, neodmlouvejte, neodsekávejte, nemluvte sprostě, buďte zdvořilý, ona se ta vizitka obrátí.

Tazatel se neobává trojky z chování. Píše, že se rodiče nadměrně rozčilují i kvůli případné trojce z předmětu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]