Nejste přihlášen/a.
Ahoj, vypracovávám si témata do němčiny a potřebuji nějakou inspiraci. Hlavně mi jde o téma Oslava narozenin(der Geburtstagsfeier).Předem děkuji za pomoc.
Např. historie - proč se narozeniny slaví, jak se slaví, jaký věk je považován za významné jubileum apod.
Jaká je spolehlivost překladu na Googlu? Když jsi zadám českou větu nebo text, aby mi to přeložilo do němčiny.
Díky za odpověď.
Mám zkušenosti jen s překladem z a do angličtiny na Googlu a je to spíše "robotický" překlad, takže většinou ten překladač není schopen přímo překládat gramaticky správné věty. Myslím, že s němčinou to bude podobné.
Začínám s němčinou...jen jsem zkoušela něco napsat na téma "Narozeniny". Pokud se tu najde osoba a zkontroluje mi to.Není to veledílo, ale snaha byla.
Jahr für Jahr, kann ich nicht für 15. Februar warten, wenn wir seinen Geburtstag feiern! An diesem Tag, nicht nur freuen, aber ich denke sowohl das Original laden ihre Freunde und wo die Feier halten! End, aber es stellt sich heraus die gleiche Weise, dass wir irgendwo im Restaurant, wo ich Geschenke und dann irgendwo in der Disco, wo wir feiern bis in die frühen setzen!
(Rok, co rok, se nemohu dockat 15.unora,kdy slavim svoje narozeniny!Na tento den se nejen tesim,ale i premyslim, jak originalne pozvat svoje kamarady a kde usporadat oslavu!Nakonec to ale stejne dopadne tak,ze jdeme nekam do restaurace,kde dostanu darky a pote se presuneme nekam na diskoteku,kde slavime az do rannich hodin!)
je tam asi 20 chyb hlavne stylistickych aj casovanie nepripustne, niektore predlozky su nevhodne... dativ akuzativ nic ...uplne zle...zbytocne dlhee vety achh..napr ked chces pozvat svojich kamaratov musis napisat : ich lade meinen Freunde...atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.