Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sestavení tématické mapy

Od: diva* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den přeji,

Máme udělat tématickou mapu (sestrojit mapu počtu obyvatel počtu obyvatel Jižní Ameriky.

Mám tam taky tabulku se státy a jejich počty obyvatel(př.Argentina-32 664 000 mil.)

-Na papír mám vytvořit mapu ,nadpis ,legendu a tiráž

-Ale nechápu jeden úkol a to ten,že z té tabulky si na ten papír mám vypsat počty ob.statů(Ale kde přesně?Do té mapy nebo bokem?)

-Pak je mám rozdělit do intervalů a mám vybrat pro ně 4 druhy znázornění obshahu např:tečky,přeřušované čáry.apd. a atím mám vyšrafovat jednotlivě státy(ty značky intervalů ,to je legenda?;Protože na druhé straně mám další návrh legendy)

děkuji předem za od:)p.

doplněno 05.12.10 16:33:

Halo Halo!? Prosím o odp. (A ještě dneska)Moc prosím Děkuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dost zmatene, ale zrejme jde o to, rozdelit si pocty obyvatel do intervalu a priradit jim urcity typ srafovani. Pak toto zanest do mapy.

Tedy napr. 0-10000000 obyvatel - tecky

10000001-20000000 obyvatel - jednoduche srafy

20000001-30000000 obyvatel - dvojite srafy

atd.

Pak staci vzit mapu Jizni ameriky a podle poctu obyvatel jednotlive staty vysrafovat prislusnym stylem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]