Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Ačkoliv Microsoft naprosto nesnáším, jejich Office je opravdu užitečný.
Ovšem každý víme, že to není nejlevnější program - a platit 2,5 tisíce ročně si opravdu nemohu dovolit. Ale já ten Office potřebuji! Každou chvíli píšeme nějaký kraviny a děláme referáty atd atd furt vše v PowerPointu. Každý k němu má přístup, jen já ne což mi komplikuje pěknou řádku věcí.
Potřeboval bych vědět jak přesvědčit mámu aby mi Office zaplatila. Ona mě vždy odbyje s tím, že každý rok se kupuje nový počítač protože je vždy rozbiju a že jenom vyhazujeme peníze. Já to ale vážně potřebuji. Co mám jako dělat?
No, kupovat ti každej rok nový komp, neboť ho rozbiješ, tak to bych ti před nákupem rozbil ústa.
Myslím si, že je zcela zbytečné kvůli pár prezentacím kupovat každoroční licenci, když existuje krabicová verze za jednorázový poplatek a hlavně existují programy zdarma, které to umí taky. Třeba již zde zmíněný Libre office.
Jen doplním rady co už tu jsou.
Nemusíš platit roční poplatek za Office 365. Pořád existuje možnost koupě klasické "krabicové" verze. Je sice dražší než roční předplatné, ale na druhou stranu je ta cena jednorázová.
Krom toho existují slevy pro studenty. Tady je třeba zjistit, jestli má škola smlouvu s Microsoftem, abys mohl slevu využít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.