Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Pořídila jsem vnukovi předplatné časopisu 21. století Junior. Pro vlastní informaci jsem se na časopis ptala tady na poradně. A aby něco k svátku dostal ještě před prvním číslem z předplatného, jsem v trafice koupila první číslo a ještě Speciál. U Speciálu byla příloha. Dvě kolečka s jakýmsi držátkem. S nápisem Hot wheels. Trochu mi to připomínalo radýlko na rozkrájení těsta. Poslala jsem to všechno poštou a myslela si, že kluk ta kolečka už bude znát od kamarádů nebo jinak. Ne. Prý co to je, k čemu to je. Prý se ta kolečka dají nějak vystřelovat.
Je to málo důležitá hloupost, tyto přílohy bývají téměř bezcenné, ale slíbila jsem, že se budu poptávat.
Vnukův první dojem z časopisu - prý super.
Před mnoha lety, když byla vnoučata malá, přála si jako dárek "vystřelovačky". Vůbec jde nevěděli, o co se jedná, v hračkářství nám to prodali, děti měly radost, ale protože je to více než deset roků, tak už zase nevím, co to bylo, prostě nějaká pitomina.
Nebude to jeden z tých typov časopisů,v ktorých je v každom čísle jeden kousek skládačky a keď si ich postupne kupiš všetky,možeš si z tých části poskladať napr. autíčko Hot wheels?V prvom čísle byl asi podvozek a dvě kola,v druhom budou napr. ďalší dvě kola,v treťom dveře...
@jm a @maky Ano, je to pitomina, která krátkodobě zabaví. A až se po pár dnech ztratí nebo pokazí, nikdo nebude smutný. Přesně tak to chápu i já, jen jsem se zkusila zeptat, jestli někdo nebude znát podrobnosti. Vystřelovat pneumatiky je docela divné. A pro kluka, který je víc přes logiku než fantazii, asi hodně divné.
Všem děkuji za zájem a ochotu odpovědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.