Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psycholožka - na jakou školu jít?

Od: terka* odpovědí: 6 změna:

Ahojky,dokončuji základní školu,a v budoucnu bych chtěla dělat psycholožku,nevíte na jakou mám jít školu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

as*
29.11.10 17:14
hodnocení

0x

Gympl.

terka*
hodnocení

Aha...a neexistuje nějaká jiná střední škola než gympl?Nějaká se zaměřením na psychologii?

as*

Pedagogická. Pokud však chceš být psachologem, doporučuji gympl, neboť psychologie je VŠ obor.

buss
hodnocení

0x

Tož hledej, na které sš ta psychologie je.

verdunka*
hodnocení

0x

Určitě gymnázium,o ničem jiném nevím.Mám dvě kamarádky a ty chtějí jít také na psycholožku a jsou na gymnáziu.Já pokud mi nevyjde školství bych chtěla dělat také psycholožku a jsem na gymnáziu,takže gympl.:)

zima*
hodnocení

0x

Dobré je jít na již zmiňované gymnázium, neboť je všeobecně zaměřené a na psychologii je poměrně velký nával, takže je dobré mít všeobecné znalosti. Pokud chcete volit střední školu, je dobré si zvolit např. školy, které se psychologie, alespoň trochu dotýkají. Např. pedagogické, sociální, nebo zdravotních školách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]