Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy budu psát přijímačky na druhou školu?

Od: student odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Předem chci dát vědět,že sem píšu protože jsem se to jinde nedozvěděl,učitel mi nebyl schopnej na tuhle otázku odpověďet.

Hlásím se na dvě střední školy s maturitou. Obě to jsou zdrávky. Vím,že první a druhý řádný termín př. zkoušek je 12. a 13. dubna, ale nevím kdy mám na jakou školu jít psát ty zkoušky. Mám jít 12. dubna na jednu,a další den na druhou? Omlouvám se,že to možná je blbý dotaz, ale vážně jsem se to jinde nedověděl a nevím jak to chodí. Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

neani
hodnocení

0x

Já se zeptám úplně hloupě - předpokládám, že po podání přihlášky by Ti měl přijít dopis ohledně konání přijímaček/info by mělo být na webových stránkách škol(y). Nebo ne? Určitě koukni na stránky těch škol.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]