Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázky a cvičení do technické dokumentace

Od: michaeljorg odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer. Potřebovql bych pomoct se čtyřmi otázkami do technické dokumentace. Čtvrtá otázka má být zakreslená do sešitu. Děkuji moc za pomoc.
Otázky a cvičení do technické dokumentace

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

K otázce 2) :

V tom souboru, na který dávám odkaz, je na str. 2 menší tabulka, kde jsou uvedeny normalizované hodnoty Ra

eduka.spaco.cz/...

K otázce 3) :

Udělat to podobně, jako je to popsáno v tom souboru na str. 1 na tom obrázku - umístění značek. Tedy udělat to na bokorysu a neuvádět k těm značkám to označení Ra . Dát samozřejmě různé hodnoty, třeba hodnoty 0,2 ; 0,4 ; 0,8 ; 1,6 atd.

doplněno 06.03.21 15:19:

K otázce 4) :

Ja předepsat drsnost povrchu nad razítko výkresu, to je uvedeno např. na str. 87 souboru, na který dávám odkaz

sspu-opava.cz/...

Ja předepsat drsnost povrchu na součásti, to je znázorněno na obrázku dole vlevo na té str. 87.

Tedy je potřeba překreslit ten čep tak, jak je nakreslen v učebnici (možná v měřítku 2:1) a doplnit značky drsností. Na těch dvou vodorovných plochách má být hodnota 1,6. Na ostatních plochách má být hodnota 6,3.

Takže na výkrese je jen značka drsnosti na těch dvou vororovných délkách (45 a 30). Nad výkresovým razítkem je značka drsnosti s hodnotou 1,6 a v závorce značka drsnosti s hodnotou 6,3.

michaeljorg
hodnocení

Děkuji mnohokrát, moc jste mi pomohl lopezzy.

michaeljorg
hodnocení

Dobrý den, potřeboval bych to ještě zkontrolovat. Bohužel tu čtyřku jsem moc nepochopil. Mohl bych Vás požádat prosím ještě o opravu, co jsem udělal špatně.
Otázky a cvičení do technické dokumentace #2

Zdravím,

myslím si, že by to mělo být takto - přičemž v tom obrázku úlohy 4) je asi potřeba dokreslit i okótování.

Otázky a cvičení do technické dokumentace #3
michaeljorg
hodnocení

stefran*
hodnocení

0x

Rozměr 30f8 a 24h8 broušeno mezi hroty.
Další viz odkaz google.com/...

hodnocení

0x

K otázce 1) :

Tady je odkaz na soubor, kde je popis značení drsnosti povrchu:

eduka.spaco.cz/...

K charakterizování drsnosti povrchu je přednostně používána průměrná aritmetická odchylka profilu drsnosti.

Značení této odchylky je Ra

Hodnoty drsností jsou uváděny v mikrometrech (μm).

michaeljorg
hodnocení

Děkuji mnohokrát, moc jste mi pomohl lopezzy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]