Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat životopis, když jsem student?

Od: matesss* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, na to jak mám napsat životopis. Jsem v prvním ročníku střední školy a máme to za úkol. Má to být ve formátu A4. Jak jsem se koukal po netu na nějaké ukázky, jak to psát apod. tak všechny byly zaměřeny už pro starší lidi, co se zajímají o práci. Ale já to mám pouze jen jako domácí úkol na známku. Mohl by mi někdo poradit, co tam všechno má být? :) třeba v pár bodech mě popsat co by tam měl takový 16tiletý student mít.

Předem díky. Mates ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Záleží na tom, jak ten životopis má vypadat. Jestli má být strukturovaný - to jest v bodech napsán. Nebo podrobnější. Např. ten podrobnější by mohl obsahovat, kde a kdy jste se narodil, kolik sourozenců máte, co dělají rodiče. Jakou a kde základní školu jste absolvoval, do jaké školy docházíte nyní. Jakým koníčkům se věnujete, co ovládáte, co vás baví (viz životopisy slavných osobnosti třeba v literatuře, že ano). Strukturovaný životopis se opravdu většinou používá při žádostech o zaměstnání. Spíš záleží na tom, jaké jste dostali zadání. Abyste nepsal podrobný životopis, a on to měl být strukturovaný.

matesss*
hodnocení

Má být v souvislém textu. Děkuji ;)

ladinpraha*
hodnocení

1x

A musí být vlastní?

Jak napsat životopis, když jsem student?
matesss*
26.11.10 15:11
hodnocení

haha

mikejles
hodnocení

0x

Zkus iternetovou stránku www.zivotopis-vzo/... a tam to najdeš měla jsem to udělat taky do školy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]