Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na pravidla letošní doklasifikace. Z nematuritniho předmětu jsem neměl 2 úkoly a 1 test dopsaný, tak jsem byl přizván k dosklasifikaci. Jelikož místo práva na mě vybalili Ekonomiku a to rovnou maturitní otázky tak jsem nic nevěděl. Před tím jsem měl průměr pod 3,5, ale teď rekli, že mi dají místo každého nevyplneneho úkolu a jednoho testu 5 s hodnotou 10. Přijde mi divné dávat dosklasifikaci z tohodle když jsem byl na 100% hodin přítomný a navíc to hodnocení co mi udělala mi přijde trochu divné. Nevíte s čím bych měl přijít na ředitelství? Nechce se mi místo učení na maturitu učit celý půl rok předmětu který už se ani neucime.
Dodatečná zkouška se samozřejmě skládá z toho předmětu, ve kterém žák nesplnil kritéria potřebná pro hodnocení. Jestli Vás zkoušeli z jiného předmětu, řešte situaci s ředitelem školy.
To se netýká jenom letošního roku. U předmětů, jež žák splnil, by dodatečná zkouška byla zbytečná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.