Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
jako domácí ukol máme vymyslet vypravování. Má to začínat větou: RÁNO JSEM SE PROBUIL/A SE ZVLÁŠTNÍM POCITEM...
Vypravování musí obsahovat zápletku a přímou řeč a nesmí být příliš dlouhé.
Prosím pomozte, opravdu mi tato část slohu nejde a nemůžu nic vymislet. Jsou ale lidi kterým to nedělá problémy a baví je to. Pomůžete mi prosím?
Předem děkuji.
Myslete s Y a ono to půjde.
Ráno jsem se probudila se zvláštním pocitem, celou noc mi rušilo spánek jakési podivné pípání které bylo ráno ještě intenzivnější. "Mámo co to pípá?" Maminka přibíhá a pátrá, jde za zvukem. "Haničko vždýť to je..."...
Ráno jsem se probudila se zvláštním pocitem, že dnešek nebude zrovna dobrý den a že určitě na něco zapomenu. Rychlá snídaně a pospíchám do školy. Na zastavce autobusu slyším houkat hasiče. "Bože, já nevypnula rychlovárnou konvici". Běžím k domovu co mi síly stačí, odmykám dveře a padá mi kámen ze srdce, vše je jak má být...Z posledních sil otevírám dveře třídy. "Mráčková, to je dobře že už jste zde a zrovna zůstaňte u tabule" Slova profesorky jen potvrzují, že ten špatný pocit měl svůj důvod...
Zkusila bych to třeba nějak tak.
doplněno 25.11.10 19:30:a bez té hrubky co jsem právě uviděla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.