Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stres a škola

Od: hanickaa odpovědí: 2 změna:
Ahoj,
Jmenuji se Hana.
Mám problém s tím,ze se strašne sresuju ze školy a pak mám problém,že mám sevřený žaludek,nemám chuť k jídlu a bolí mě hlava.
Bojím se,že něco nebudu umět,že dostanu špatnou známku a taky se bojim ucitele/ucitelky ze se bodou na me zlobit...
Dekuji.
Jak to mam resit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj,

tady je odkaz na soubor, kde jsou popsány techniky zvládání stresu

kostka-skola.cz/...

hodnocení

0x

Kolik máš roků? Kontaktuj školního poradce a poraď se s ním. Je to jeho práce, aby pomohl. Pokud škola spolupracuje s nějakým dětským psychologem, měl by ti předat kontakt. Školní poradce a dětský psycholog - oba se věnují odstraňováním stresu ze školy. Rodičům se můžeš také svěřit, ale někdy situaci úplně nepochopí. Nejsou odborníci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]