Nejste přihlášen/a.
Čau lidi, dneska jsme se v dějepise učili o a prý, když prohledávali Himmlerův dům našli i nábytek z lidských kostí a kůže. Je to pravda?
Šak já ho neobhajuju (ani v nejmenším) jenom tomu prostě nemůžu uvěřit že lidi dovedou být i tak pošahaní a můžou to být aj takový zrůdy
Omlouvám se jestli jste si mysleli že ho za to obdivuju, asi jsem to špatně podal
Jo hochu náckové to byli "lidumilové" hádej z čeho dělali třeba mýdlo. Nevím sice jestli měl Hiler nábytek z lidských kostí ,ale jeden z těhle fašounů měl obraz z lidské kůže s tetováním. Rozhodně to nebyl dobrovolný odběr kůže.
Z kosti nejspise ne, ale kuzi pouzivali. Na knihy, stinitka lamp a pod. Z lidskeho tuku napriklad vyrabeli mydlo.
Všem díky za odpovědi, neonácky jsem nechápal a teď je nechápu asi stokrát víc. Abych pravdu řekl, po tom co jste napsali jsem měl problémy s usnutím
na zítra jsem si o Irmě Gresové a Ilse Kochové připravil referáto od snídaně jsem to čtl asi pětkrát abych se proti tomu trochu otupěl (jinak by se mě zejtra třásl hlas jak sviňa) a znovu a znovu kvůli tomu ochutnávám koblih, co jsem měl k snídani a rohlík, co jsem měl ke svačině. ZRŮDY to byli, žádní nadčlověci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.