Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Himmlerův dům - nábytek z lidských kostí?

Od: elbarto* odpovědí: 11 změna:

Čau lidi, dneska jsme se v dějepise učili o a prý, když prohledávali Himmlerův dům našli i nábytek z lidských kostí a kůže. Je to pravda?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

3x

Byla to pro fašouny "normální"věc, že se vyráběla například stínítka na lampy z lidské kůže s tetováním, vlasy se používaly na paruky, nebo se s nimi vyplňovala křesla, nebo si preparovali lidské hlavy...

Je to zrůdné, ale je to tak.

odkaz třeba zde:

eden-x.cz/...

hodnocení

0x

Promiň je to tak akorát k zblití *ee*

elbarto*
hodnocení

Šak já ho neobhajuju (ani v nejmenším) jenom tomu prostě nemůžu uvěřit že lidi dovedou být i tak pošahaní a můžou to být aj takový zrůdy :(

doplněno 24.11.10 20:10:

Omlouvám se jestli jste si mysleli že ho za to obdivuju, asi jsem to špatně podal *plac* *zed* *sok* *blee*

ar*

Jo hochu náckové to byli "lidumilové" hádej z čeho dělali třeba mýdlo. Nevím sice jestli měl Hiler nábytek z lidských kostí ,ale jeden z těhle fašounů měl obraz z lidské kůže s tetováním. Rozhodně to nebyl dobrovolný odběr kůže.

elbarto*
hodnocení

*blee**blee* Když jsem to dočetl tak jsem znovu ochutnal Pizzu, co jsem měl k večeři, věděl jsem že to byli populistický, pošahaný zrůdy, ale tohle... *blee**blee*

pt®
Přečti si tyto knihy : 1/ "Továrna na smrt" a 2/ "Krabice mrtvých" - stařenka

Ne nemyslel jen jsem vyjádřil stejný názor jak ty ;)

hodnocení

0x

Spolupracovník je nadšenec do 2 sv.tak se ho zeptám ale odpověď až zítra

hodnocení

0x

Z kosti nejspise ne, ale kuzi pouzivali. Na knihy, stinitka lamp a pod. Z lidskeho tuku napriklad vyrabeli mydlo.

elbarto*
hodnocení

Všem díky za odpovědi, neonácky jsem nechápal a teď je nechápu asi stokrát víc. Abych pravdu řekl, po tom co jste napsali jsem měl problémy s usnutím :-D

na zítra jsem si o Irmě Gresové a Ilse Kochové připravil referáto od snídaně jsem to čtl asi pětkrát abych se proti tomu trochu otupěl (jinak by se mě zejtra třásl hlas jak sviňa) a znovu a znovu kvůli tomu ochutnávám koblih, co jsem měl k snídani a rohlík, co jsem měl ke svačině. ZRŮDY to byli, žádní nadčlověci

ar*

Ještě zoufalejší je když se k neonacizmu hlásí i lidé u nás a dalších zemích na východ od německa a neněmeckého původu. Stačí si přečíst co znamenal Generalplan Ost. Bohužel dnes se W.W.II uvadí jako jen genocida židů a cikánů. Zkutečnost byla bohužel daleko zrůdnější.

cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]