Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,měla bych šanci učit na 1 stupni zš, mám 38 roků praxi v mš, vš bohužel nemám...a těžko v těchto letech doplním.Mám dilema zda se mám pokoušet o místo ucházet, jaké bych měla platové zařazení...ap.Práce by mně lákala,mohla bych uplatnit celoživotní zkušenosti v trochu jiném prostředí.
38 let není pozdě na VŠ. Některé pedagogické obory se dají studovat kombinovaně (dálkově) při zaměstnání. Anebo vystudovat něco na filozofické fakultě a jít učit. Na VŠ je velké množství starších studentů, kteří si doplňují kvalifikaci. Porozhlédněte se po možnostech studia VŠ s vhodnou dojezdovou vzdáleností. Do konce února se podávají přihlášky na VŠ do 1. kola přijímacího řízení.
Určitě budete muset vystudovat přesně to, co chcete.
Něco podobného a postaveného na hlavu:
Dcera má kvalifikaci učitelství pro SŠ a ZŠ, a když v obci zakládala školku, tak si musela vystudovat ještě střední pedagogickou. A pokud chtěla v MŠ zůstat a vést ji, tak jedině, že by ještě vystudovala VŠ se zaměřením na předškolní výchovu! To při třech malých dětech ve svých 36 letech /se složitým dojížděním na fakultu přes dva kraje/ odmítla.
Tak dojíždí učit, to co vystudovala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.