Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláskosloví - mluvnice

Od: michaeljorg odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, potřeboval bych pomoct s úkolem do mluvnice na téma hláskosloví. Jedná se o cvičení z pracovního sešitu a z učebnice. Děkuji všem moc za pomoc.
PS : Z učebnice jsou to nakonci stránky dole tři otázky, tak ty. V pracovním sešitu pouze čtyři cvičení bez křížovky.

Hláskosloví - mluvnice
Hláskosloví - mluvnice #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkuste napsat nějaké vlastní řešení, ty otázky nejsou vůbec těžké.

michaeljorg
hodnocení

Já tomu bohužel nerozumím.

Četl jste ten text v učebnici? Zkontrolovala jsem ho - jsou tam odpovědi na všechny otázky, i ty z pracovního sešitu. Já bych vám to klidně vyplnila, ale takto se to nenaučíte; to by byla škoda. Na této základní úrovni by měl fonetiku umět každý jen trochu vzdělaný člověk. Pokud jste text pečlivě nečetl, přečtěte si ho + potom zkuste ta cvičení nějak vyplnit (klidně to opravím). Minimálně rozdělení slov na slabiky byste měl zvládnout.

michaeljorg
hodnocení

Dobře děkuji.
michaeljorg
hodnocení

A nemohla byste to prosím udělat? Já totiž mám hodně učení do ostatních předmětů. Já jsem na technické škole a učitelé nás bombardují úkoly. Ke všemu já ještě mám poruchu OCD, která dělá to, že jsem pomalý. Moc Vás žádám, budu Vám nesmírně dlužen.

Sice to není úplně v souladu se zvyklostmi na této poradně, ale vzhledem k okolnostem jsem to tedy udělala za vás. Snažte se to ale doučit. ;)

Hláskosloví - mluvnice #3
Hláskosloví - mluvnice #4
michaeljorg
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]