Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou střední školu

Od: zuzzi* odpovědí: 1 změna:
Bych chtěla letos ještě přestoupit do druháku na nějakou jinou střední školu (protože mi tento obor nebaví a je to tam hrozný na intru...). To už chci vpodstatě od září, ale naši mi to nechtějí dovolit (a že prý jestli se mi na škole nelíbí, tak můžu odejít a jít hned makat). Asi protože jsem loni v druháku přestupovala na jinou střední školu (s podobným oborem jako mám). Ale nák jsem to nezvádla (jako rozvrhnout si to abych si sodělala 1. pololetí, rozdílovky a pak dělat to 2. pololetí, páč jsem přestoupila v lednu před koncem pololetí) a propadla jsem a ten obor je jen ob dva roky, tak jsem šla z5 páč jsem nevěděla kam na školu...
Teď už nák tak vím, kam bych chtěla přestoupit (Jsem ráda na pc, mám ráda sport, muziku...
Nechci být "kancelářská krysa". Nejradši bych měla aspoň těch 15 000 a skoro nic nedělala).
A nechci ztratit zbytečně roky... A letos už asi ani přestoupit nemůžu a ve třeťáku do třeťáku asi ani nejde přestoupit, a jesi jo, tak je toho tam už moc na dohánění...
Nevím jesi se mám zabít nebo jít makat (když mi naši nedovolí přestup.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kokos*
hodnocení

0x
sis měla rozmyslet dřív co vlastně chceš.. máš v tom pěkný bordel.. skoro tomu nerozumím :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]