Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připrava na přijmačky

Od: gymplacka odpovědí: 1 změna:
Zdravím,
Jak se mám připravovat na příjmačky?
Co se bude dít na přijmacím pohovoru?
Na co se mě budou ptát?
Jaké jsou ode mě požadavky?
Příští rok se budu hlásit na šestileté gymnázium.Učím se dobře(mám samé jedničky).
Hodně ráda čtu,sportuju (chodím běhat a dělám orientační běh).
Děkuji za rady a tipy k přijmačkám.
Mějte se hezky.
(Omlouvám s,e dala jsem špatně kategorii)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dap
hodnocení

0x

Hodně záleží, na jakou školu se hlásíš. Pokud máš samé jedničky a nemáš s učením problém, tak se nijak zvlášť připravovat nemusíš. Doporučuji si pouze projít zadání testů z minulých let (alespoň 2 z každého předmětu), aby jsi tušila, jaký typ otázek máš očekávat, jak se odpovědi zapisují do záznamového archu atd., aby jsi z toho nebyla při zkoušce překvapená a nemusela to zkoumat.

Testy najdeš zde:

Český jazyk

Matematika

Škola může mít i další vlastní předměty, ty zkus případně najít na webu školy.

Pohovoru se také bát nemusíš, můžou se zeptat téměř na cokoliv, ale nejspíše se budou ptát proč sis danou školu vybrala, jaký máš vztah k učení, co tě baví, jaké máš plány, jaké jsou tvé silné a slabé stránky apod. Ničeho se neboj, na vše prostě popravdě odpověz a pokus se nebýt zbytečně ve stresu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]