Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělani zkoušek a zapoctu na FF UK Praha

Od: zoufalecnice odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, jsem přijat na filozofickou fakultu a tento semestr jsem neudelal ani jeden předmět a pro postup do druhého ročníku potřebují 50 kreditu. Zapsal jsem si 14 předmětů a ž toho mám 9 zkoušek. Prosím, myslíte, že je to reálné udělat tyto předměty a zkoušky? Dlouho jsem nebyl ve škole a cítím se strasne moc v depresi a úzkosti. Nevím kde dal pomůžete mi. A do toho musím chodit do práce. Jedná se o předměty z dějin a literatury a filmových studií. Není tam žádné učení jazyků a do toho mám strašně

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dotaz není dopsaný. Obvykle bývá 40kr pro postup do druhého ročníku. Jste si jistý těmi 50 kredity? Ověřte si to ještě na studijním oddělení Vašeho oboru. Studujete dálkově při zaměsntnání? Za letní semestr pravděpodobně nenasbíráte 50 kreditů. Musel byste si zkoušky rozdělit až do září. Pak možná ano. Proč jste v zimním semestru nesložil ani jeden lehčí předmět?

doplněno 08.02.21 09:45:

Na úzkosti a deprese z dnešní covidové doby je vhodná psycho-sociální podpora. VZP nabízí 7000kč na 10 sezení s psychoterapeutickou podporou vzp.cz/... Více jsem psala v mém příspěvku zde poradte.cz/...

hodnocení

0x

Tak když Vás nechtějí ani jako herce v Americe, co kdybyste to zkusil v LIDLu u pokladny? VŠ opravdu není úplně pro každého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]