Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes se mi stala taková věc, že jsem se zapletl do velmi špatné situace. V hodině matematiky jsem se choval drze k profesorce a hrozně mě to mrzí. Chtěl bych se jí zítra omluvit, ale nevím co ji mám vlastně říct, aby to bylo slušné a milé. Moc Vás prosím o radu. Děkuju všem za odpovědi.
po, to je od Vás velmi dobrá zpráva a pro Vás vysvědčení, že zrajete v dospělého muže. Pokud se ovšem nechcete omlouvat jen proto, že Vám hrozí od profesorky nějaký postih.A to dofám že to tak není a že to myslíte úpřímně. A upřímnost umí ocenit každý učitel,protože má dobrý pocit z toho, že se jeho pedagogická prácechytá úrodné půdy. A pokuste se zapůsobit i na spolužáky, že jste udělali pěknou blbost (pokud jste se nějak navzájem v drzostech podporovali). Karina
To ze sis uvedomil chybu a chces ji napravit je velice slechetne. Asi bych sla za ucitlkou do kabinetu nebo si pockala az ji nekde potkam na chodbe a rekla ji, ze me cela situace mrzi, chtela bych se ji omluvit a uz se to nebude opakovat. Volila bych prostredi bez obecenstva, protoze ucitele jsou od zaku zvykli spis na drzost nez na slusnost a necekana omluva by mohla vyvolat rozpaky. A pro priste je lepsi si pamatovat, ze je vhodnejsi se chovat tak, aby ses nikdy omlouvat nemusel. Protoze omluva sice muze byt prijata, ale neznamena to, ze krivda je zapomenuta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.