Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká ekonomická fakulta VŠE je lepší?

Od: vt odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

mám docela jednoduchou otázku. Jaká z těchto dvou fakult v oboru "Ekonomika a management" je podle vás lepší a proč?

Fakulta podnikohospodářská X Fakulta managementu

Popřípadě myslíte, že je v ČR nějaká lepší škola, kde tento obor studovat?

Díky za odpovědi ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otázka je sice jednoduchá, ale nejasná.

V čem lepší?

Já jsem na VŠE nestudoval, ale četl jsem někde, že na VŠE je prý velká výhoda to (nebo minimálně na nějaké z fakult VŠE), že si lze vytvořit rozvrh dle vlastních potřeb - tedy např. tak, aby při škole student mohl pracovat - i když třeba jen na částečný úvazek.

vt
hodnocení

Děkuji za poznatek! :)

Myslel jsem lepší tak nějak obecně, kde se toho člověk pravděpodobně "více naučí" -> kde jsou kvalitnější učitelé, praktičtější předměty, lepší práce se studenty... :) VŠE se mi zdá jako velmi kvalitní škola, ale věřím, že rozdíly mezi fakultami mohou být obrovské.

Zvažuji tedy výše zmíněnou fakultu PODNIKOHOSPODÁŘSKOU a fakultu MANAGEMENTU (ta je ale velmi mladá, tak se bojím, jestli je kvalitní, nicméně na druhou stranu by zas mohla být oproti fakultě podnikohospodářské docela progresivní..).

Za jakékoliv další poznatky a připomínky budu moc rád!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]