Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat rekvalifikace

Od: daskasmi odpovědí: 3 změna:

Ahojky, pomůže te mi prosím! Jak poznám dobrý rekvalifikačný kurz?

Chtěla bych změnit práci, možná i obor, ale vůbec nevím ani co bych mohla dělat. Tak bych chtěla začít nějakou rekvalifikací a možná do budoucna i nějakou školu, pokud mě to bude bavit. Předem díky Dáška :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

"Dobrá rekvalifikace" to je dost široký pojem. Záleží co chcete dělat. Obecně se po rekvalifikaci vydává certifikát, který uznávají skoro v celé EU. On už totiž pracák nedělá moc rekvalifikací ve vlastní režii, ale vypisuje tzv.projekty o které se starají ext. firmy.

daskasmi
hodnocení

Děkuji, já ale opravdu vůbec nevím jaký kurz. Možná fotografický nebo nějaký manažerský nebo účetnický.*zed*Dáška

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pokud pracuješ a nejsi na pracáku, budeš si muset rekvalifikaci nebo kurz zaplatit sama. U nás je vzdělávací centrum, které nabízí množství kurzů. Třeba je něco podobného i v Tvém okolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]