Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny,
syn navstevuje gymnasium a ma od skoly vydano potvrzeni o studiu. Ma ale problem se ziskanim kartu ISIC, skola je zavrena, nesmi tam jit. Nevite, nebo neporadite jiny zpusob, jak kartu ziskat?
Diky Ch
Syn nemusí mít ISIC. Potřebujete to k nějaké slevě? Domluvte se na zaslání poštou. Poštovné by se dalo uhradit předem účtem. Škola určitě nebude platit poštu. Za ISIC se také něco platí. 200-300kč?
nelze přes isic.cz/... já tam klukovi zažizovala ISIC Scholar, kvůli slevě na mobilní tarif. v předchozích letech jsem si ho zaběhla vždycky vyřídit na nejbližší kontaktní místo, teď naposledy jsem si ho nechala poslat poštou. ale klukovi v době žádosti ještě nebylo patnáct a byl na základce, takže tam toho nebylo třeba až tak moc prokazovat. nevím, jestli u středoškoláka to bude taky takhle splavné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.