Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta ISIC

Od: chlamak* odpovědí: 4 změna:

Zdravim vsechny,

syn navstevuje gymnasium a ma od skoly vydano potvrzeni o studiu. Ma ale problem se ziskanim kartu ISIC, skola je zavrena, nesmi tam jit. Nevite, nebo neporadite jiny zpusob, jak kartu ziskat?

Diky Ch

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Syn nemusí mít ISIC. Potřebujete to k nějaké slevě? Domluvte se na zaslání poštou. Poštovné by se dalo uhradit předem účtem. Škola určitě nebude platit poštu. Za ISIC se také něco platí. 200-300kč?

chlamak*
hodnocení

jojo, potrebuje na jizdne (salinkartu) po Brnensky .. ;) A pak taky nakupuje treba na alze a miva tam slevy a tak ruzne

Jinak diky za odpoved *palec*

Ch

hodnocení

0x

nelze přes isic.cz/... já tam klukovi zažizovala ISIC Scholar, kvůli slevě na mobilní tarif. v předchozích letech jsem si ho zaběhla vždycky vyřídit na nejbližší kontaktní místo, teď naposledy jsem si ho nechala poslat poštou. ale klukovi v době žádosti ještě nebylo patnáct a byl na základce, takže tam toho nebylo třeba až tak moc prokazovat. nevím, jestli u středoškoláka to bude taky takhle splavné.

chlamak*
hodnocení

Ok, dekuji pani za cenny typ *palec*

Ch

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]