Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asistentka mi řekla že moc školy?

Od: miroslav87® odpovědí: 1 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat asistentka mi řekla že moc školy nechodím ale já to mám domluvení s třídní učitelka a se ředitelkou nevím komu tom říct Děkuji za odpověď Vojtíšek

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den,

nejsem z Vaší otázky moc moudrý.

Jestli to dobře chápu, tak vám se studiem pomáhá asistent pedagoga a ten má podezření, že do školy moc nechodíte, ale vy tvrdíte, že to nevadí, že to máte domluvené s učitelkou a ředitelkou.

V tom případě, pokud to tak je, je třeba se vzájemně informovat. Asistent pedagoga je podřízen tomu učiteli, u kterého máte výuku. Takže ten by měl jeho informovat, jak to máte domluvené. Případně daného učitele informujte vy. Daný učitel by měl postupovat tak, jak je zase domluveno s ředitelem. Prostě se nějak mezi sebou domluvte a najděte nějakou shodu, hlavně v souladu se školním řádem, ať nikdo nemá pocit, že školu lajdáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]