Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoškola

Od: layla odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřebuji pomoci. Chodím do autoškoly, začala jsem chodit v září, a pak jsem asi dva týdny přestupovala, takže tam kam chodím teď jsem začala chodit někdy na konci listopadu. Abych přesně řekla o co jde: když jsem tam přišla odnést papír, tak mi ten učitel řekl, že když půjdu na několik hodin tak bych pak mohla mít hodinu s autem, mezi tím se pořád otevíralo a zavíralo. Každá hodina teorie je o něčem jiném, je jich celkem 6 a můžu se přihlásit na jakou chci, teď chodím každý čtvrtek a dneska jsem tam byla už po páté a ta otázka: mám se zeptat kdy už bych mohla jít na cvičiště, nebo aspoň do toho auta, nebo mám počkat až mi řekne sám? Jak jste to měli vy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klidně se zeptejte, ale obávám se, že když se nás ptáte, máte odvahu se ptát i jeho?

laury
hodnocení

Já bych se ho zeptala, ale nevím jestli mám počkat jestli mi řekne sám, nebo se zeptat

Vždyť říkám, zeptejte se ho. Vy se opět zeptáte, zdali se ho máte zeptat. Ano, neptejte se nás, ale ptejte se pana učitele, kdy půjdete na jízdy.

hodnocení

2x

Ozvi se. Já měl první jízdu už mezi první a druhou hodinou teorie.

hodnocení

0x

Radím, počkat ještě, až bude ta 6. hodina teorie a potom se zeptat, kdy byste mohla jít na jízdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]