Nejste přihlášen/a.
Prosil bych o radu. Mám zájem se přihlásit na kombinované studium Ostravské university na fakultu sociálních věcí. Chtěl bych poprosit o nějaké informace, přesněji o zkušenosti. Dle webu jsem vyčetl, že příjimací zkoušky budou z témat sociologie, z doporučené literatury. Kamarádkou mi ale bylo řečeno, že příjmačky se, jako takové, na toto kombinované studium nedělá, ale dělá se nějaký celonárodní scio test. Má někdo nějakou zkušenost s touto fakultou a prozradil mi jak to tedy je? Dále bych velmi rád přivítal informace, jak to studium vlastně probíhá a v jakých "předmětech" se vlastně studuje. Děkuji. Když tak otazku doplním.
zkušenosti z Ostravy z Fakulty sociálních studií nemám, ale pro získání čerstvých a ověřených informací bych si otevřel
fss.osu.cz/... a tam prostudoval :
* Nabízené obory
* E-přihláška ke studiu
* Organizace přijímacího řízení
* Požadavky k přijetí
* Výsledky přijímacího řízení
Záleží na tom jaké přijímací zk. si daná škola stanoví. Někde mají vlastní testy, jinde se uchazeč o studium musí přichlázit ke Scio testům. Škola uvede o jaké přijímačky se jedná, z jakých jsou předmětů a případně na jaké Scio testy se přihlásit. Pokud to neuvádí na internetových stránkách, je dobré do školy zatelefonovat a zjistit bližší info.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.