Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední škola

Od: tamalinka odpovědí: 7 změna:
Ahoj, mám otázku jestli mne vezmou na učební obor Rekondiční a sportovní masér, SŠ Odry, na vysvědčení v pololetí budu mít nějaké pětky a nevím jestli mám šanci se tam dostat. Předem děkuji za odpovědi☺

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

knihomolka
hodnocení

0x
S pětkami propadneš.
Stačí jedna pětka na vysvedčení a jdeš na přezkoušení nebo propadneš.
(Co já vím,jestli je to jinak tak se omlouvám).
Hezky den.
k2

Ne, v pololeti se fakt propadnout neda, ani s deseti petkami...

tamalinka
hodnocení

@knihomolka já právě už jednou propadla v 6té třidě, a právě nevím zdali mám nějakou šanci na to že by mne vzali

hodnocení

0x
Teoreticky by neměl byt problém, pokud udelate přijímačky. Podívejte se co mají v podmínkách k přijetí. Pak samo se musíte na ty přijímačky naučit.
xx*

Přijímací zkoušky se týkají pouze maturitních oborů, učební obory jsou bez přijímacích zkoušek.

hodnocení

0x

Jak už někdo zmínil, tak v pololetí se nepropadá. Ale samozřejmě je možné, že nějaký učitel může známku z pololetí případně zohlednit při hodnocení na konci školního roku.

Co se týká šance na přijetí na ten obor, tak záleží na tom, kolik uchazečů se tam hlasí, zda je při přijetí zoohledňován průměr známek z vysvědčení atd.

nikola*
hodnocení

0x
Ahoj,
nám naše třídní říkala, že ať máš v pololetí z čehokoliv pětku tak tě nevezmou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]