Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké téma maturitní práce

Od: krupne* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, máme si zvolit nějaké téma pro naši obhajobu maturitní práce. Bohužel mě nic nenapadá. Mohl by mi někdo prosím poradit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co treba Vliv Rusko-Cecenskeho konfliktu na vyvoj hrubeho domaciho produktu Demokraticke republiky Kongo.

karina*

axus já nevím, není to příliš triviální? Aby si tohle lehké téma nezvolili třeba 4 frekventanti najednou.

Ja jsem vychazel z vysledku generalni zkousky k maturitam.

Pokud by melo byt tema mene trivialni, aby se student vyhnul faux pas pri shode temat, volil bych napriklad Zmenu migracnich navyku ryb rodu Exocoetidae za poslednich 300 let v zavislosti na ovlivneni proudeni Golfskeho proudu proudem Severoatlantskym.

karina*

aha, tak to už chápu. A máte dobrý nápad. Tohle druhé téma je dobré, není sice úplně těžké, ale zase je neotřelé, takové originální, s tím by mohl uspět jako sólista. Karina

hodnocení

0x

Vůbec jsem nepochopila, o jakou školu a tedy o jakou práci se jedná. O vývoj dítěte nebo o ochranu osob a majetku, případně jak zvýšit snůšku slepic.*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]