Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomaturitní studium informatika

Od: kristy70* odpovědí: 2 změna:
Mám maturitu, je mi 37l. Mám zájem o studium informatiky, nejaké pomaturitní ročné studium, nebo skrácené, externí, při zaměstnání. Poradí mi někdo školu nebo vzdělávací institut v Praze? Dík za všechny odpovědi. Kristy70

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x
Otázkou je, k čemu by vám takové studium bylo... Zvýšení kvalifikace a tím zvýšení platu? Pomaturitní studia v současné době žádnou velkou váhu nemají. Zvýšení znalostí? Všechno lze zvládnou samostudiem a u externího studia vám stejně nic jiného, než samostudium nezbyde. Raději bych zauvažoval nad kombinovaným bakalářským studiem, bude sice náročnější a min. 3-leté, ale má to alespoň trochu váhu. Navíc v Praze bude jistě mnoho možností...
tomina*
souhlas...jsem na informatice a dálkařů je tu habaděj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]