Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to tron?

Od: pansvacinka® odpovědí: 5 změna:

Co je to "tron" - viz citát Franze Vymazala.

Co je to tron?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To bude překlep. Mám pocit,že existují jazykové prostředky,kterým se říká "tropy",ale co to je,po mně nechtějte. Už jsem ze školy dlouho. Jen mi ještě utkvělo v paměti spojení "tropy a figury"...*nevi*

hodnocení

3x

Jak již bylo řečeno, jde o překlep, má tam být "tropů". cs.wikisource.org/...

Trop je obrazné pojmenování na základě přeneseného významu. Existuje ho několik druhů, podrobněji zde: cs.wikipedia.org/...

hodnocení

1x

Tron je notoricky známý typ amatérských CNC strojů, vhodných zejména pro začátky v této oblasti.

tron-cnc.de/...

Jak to však souvisí s Vymazalem , netuším. Proč to nepřiznat, nic mi to jméno neříká

hodnocení

jo, nebo jak na obrazovce jezdili dvě motorky tak dlouho, až jedna už prostě neměla kam uhnout, to je taky tron.

Co je to tron? #2

host
hodnocení

1x

Podívejte se na dalších 127 vybraných citátů Františka Vymazala, (a ještě dalších a dalších) a nemusíte se zaseknout na jednom jediném. Také si o něm můžete přečíst i něco dalšího, ať má vaše koumání nějaký hlubší základ.

Opravdu to mají být TROPY - viz 6. řádek na cs.wikisource.org/... jak tu psal už rádce guentos v 11:44

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]