Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijde Vám hodnocení v dis.výuce spravedlivý?

Od: skolniaktovka90 odpovědí: 5 změna:
Dobré odpoledne,
Zajímalo by mě jestli Vám přijde spravedlivé hodnocení v distanční výuce?
Za mě moc ne,jelikož náš spolužak ze třídy,vždy vše opíše ze sešitu nebo Googlu a má samé jedničky na vysvědčení.
(Vím že je to jedno a když to nebude umět,tak je to jeho problém)
Ale,například já se to normálně VŽDY naučím.
Moc děkuji za názor.
Mějte se hezky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tato poradna je jasny dokaz, ludia si tu davaju vypracovat ulohy, nezaujima ich postup, len vysledok. Admin ich v tom podporuje. Na druhej strane, 99% veci zo skoly nikdy potrebovat nebudes, ide skor o vseobecny prehlad.

hodnocení

1x

Nepřijde mi to spravedlivé, právě z podobných důvodů co popisujete (znám i případy, kdy za žáka dělá úkoly maminka).

Ale nikdo žádný jiný způsob nevymyslel a za této situace to lze těžko řešit jinak (kdyby to bylo na mě, školy bych otevřel).

A ano, v životě se následně ukáže kdo opisoval a kdo ne..

hodnocení

1x

Musíte se smířit s tím, že život není fér a ve světě nevládne spravedlnost,nýbrž rovnováha. Ale to přijde až časem - pro mladé je všechno striktně černobílé :)

iz*
hodnocení

1x

Učitelé hodnotí stejně spravedlivě jako ve třídě. Problém je jen v tom, že při online výuka některé žáky "svádí k podvádění". Ale s tím se můžeš setkat i v době docházky do školy. Kolik žáků asi vypracuje úkol a kolik jich ho někde opíše?

lidus*
hodnocení

0x

Na tuto výuku mám negativní názor a na hodnocení rovněž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]