Dobré odpoledne, Zajímalo by mě jestli Vám přijde spravedlivé hodnocení v distanční výuce? Za mě moc ne,jelikož náš spolužak ze třídy,vždy vše opíše ze sešitu nebo Googlu a má samé jedničky na vysvědčení. (Vím že je to jedno a když to nebude umět,tak je to jeho problém) Ale,například já se to normálně VŽDY naučím. Moc děkuji za názor. Mějte se hezky.
Tato poradna je jasny dokaz, ludia si tu davaju vypracovat ulohy, nezaujima ich postup, len vysledok. Admin ich v tom podporuje. Na druhej strane, 99% veci zo skoly nikdy potrebovat nebudes, ide skor o vseobecny prehlad.
Musíte se smířit s tím, že život není fér a ve světě nevládne spravedlnost,nýbrž rovnováha. Ale to přijde až časem - pro mladé je všechno striktně černobílé
Učitelé hodnotí stejně spravedlivě jako ve třídě. Problém je jen v tom, že při online výuka některé žáky "svádí k podvádění". Ale s tím se můžeš setkat i v době docházky do školy. Kolik žáků asi vypracuje úkol a kolik jich ho někde opíše?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.