Nejste přihlášen/a.
Zdravim, ptám se těch, co o intru něco vědí nebo na něm i byli.
Plánuji jít s kamarádkou na intr, někam dál od domova, ale rodiče nechcou platit neustálý dojíždění každý víkend. Ptám se jestli je nutný dojíždět každý víkend, když mi ještě není 18. Zda by šlo, se nějak dohodnout a jezdit domů třeba po 2-3 tydnech.
Plánuji jít s kamarádkou na intr, někam dál od domova, ale rodiče nechcou platit neustálý dojíždění každý víkend. Ptám se jestli je nutný dojíždět každý víkend, když mi ještě není 18. Zda by šlo, se nějak dohodnout a jezdit domů třeba po 2-3 tydnech.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
id
0x
Pravdu se dozvíš jen na konkrétním intru. Vesměs se intr v pátek večer uzavřel, všichni odjeli. Na intru také pracují lidé jen od neděle večer do pátku.
Nechtějí-li dojíždění rodiče sponzorova, nic ti nebrání si v místě intru najít brigádu a na dojíždění si vydělat Myslím, že je to jen tvůj sen, nejezdit domů každý víkend.
Sleva na dopravu je 75%.
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma intr
- Sex na Intru
- Jaký to je na intru?
- Vaše zkušenosti s intrem
- Jak sbalit kluka na intru?
- Intr jak to tam bude vypadat
- Intr x Dojíždění
- Intr nebo dojíždění
- Odchází na intr - mám strach, že ji ztratím
- Kotlící hlášky na intr
- Jak se bránit šikaně na intru?
- Průjem první den na intru
- Jak se odhlásit z intru?
- Intr v praze pro jednoho
- Problemy s chováním na intru a ve škole
- Rodiče se rozvádí vs intr - návštěvy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]