Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se namotivovat k dobrým známkám?

Od: jablicko odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Mám jeden problém.
Myslím si že jsem celkem chytrá,ale kvůli tomu že se mi nechce učit tam mám 2,3.
Nevím jak se mám namotivovat.
Poradíte mi prosím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když se chceš motivovat to asi nejsi spokojená se svým výkonem... tahle motivace ti stačí. Chtít víc!

hodnocení

0x

Záleží na tom, co chceš v životě dělat za zaměstnání. Jestli budeš chtít jít na VŠ a získat vzdělání k nějaké vysoce kvalifikované práci? Anebo ne a bude ti stačit jen vyučení, odborná maturita?

hodnocení

0x

Tohle u tebe měli rodiče pěstovat už odmala, vést tě k práci a povinnostem a nic ti nedat zadarmo a bez tvého přičinění.

Pokud ti vše spadne jen tak do klína, nic tě nenutí se snažit. Promluv si s rodiči a běž někam na brigádu, nejlépe nějakou manuální a stereotypní práci, ať poznáš, co budeš dělat dalších třeba 40 let, když se budeš ve škole flákat.

gordon
hodnocení

0x

pozitivni motivace moc nefunguje...daleko vic funguje negativni motivace..pred necim utikat a zaroven se za necim hnat...aby te to usmernilo jednim smerem. pozitivni motivace jako sladkosti jsou slaba...daleko vetsi motivace je hrozba ze ti treba rodice serezou prdel za spatne znamky. Nu a kdyz odrostes rodicum a uz te neni kdy by nad tebou stal a urcoval smer, tak se musis motivovat sama... a to prave jak jsem psal.

gordon

nutno dodat, ze s tim taky zapasim, proc se snazit o neco vic, kdyz staci to co uz mam? Nicmene plan je jasny. Od neceho utikat a zaroven za necim bezet.

platon
hodnocení

0x

Když budeš mít dobrý průměr známek, tak ti mohou vzít na vysokou bez příjmaček, teda pokud už na ní nejsi xd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]