Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

6 dvojek na gymplu v tercii (8.třída)

Od: honza12 odpovědí: 6 změna:
Chci se jen zeptat mam na vysvědčení 6 dvojek jsem na gymplu v tercii (8.třída) myslíte že je to dobré?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to pěkné vysvědčení. Moc pěkné! Zvláště pak v této době. Gratuluji! *palec* Jaké máš plány do dalšího studia?

hodnocení

1x

Moc pěkné vysvědčení. Osmileté gymnázium je mnohem těžší než klasická ZŠ.

iz*
hodnocení

0x

Jak pro koho. Pro jedničkáře to moc dobrý výsledek není, pro průměrného žáka je to slušný výsledek.

lidus*
hodnocení

0x

Já nechápu to honění za známkou, znám mnoho lidí co na ZŠ měli i 3, odmaturovali tak tak a přesto mají VŠ a jsou to např, uznávaní lékaři nebo právníci, pracují i v zahraničí. Tvé vysvědčení je víc než dobré ale pokud ti jde o lepší, budeš muset víc času věnovat učení.

Liduš, tvoje vnučka už základku vychází? Opravdu se nesnaží o známly, se kterými se dostane da střední nebo vysokou školu? Tohle, co píšeš, to říkáš i svým vnučkám? Nevěřím!

lidus*

Vnučky mám 2, na ZŠ v první a 5tř. ano u nás se na 1 nehraje ale obě holky se učí samostatnosti, úkoly dělají sami. Rozhodně nebudou skákat z okna když dostanou 5. Honba za známkou a vysoké nároky rodičů a pak tu čtete, zabiju se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]