Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení VŠ na konci semestru nebo hned?

Od: geny odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, začala jsem první ročník na VŠ a školu chci ukončit. Je lepší, abych poslala žádost a školu ukončila okamžitě nebo mám počkat na konec semestru, až mi bude studium ukončeno automaticky? Děkuju za radu, hezký den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Pokud máte jasno v tom, že studium skutečně ukončit chcete, na nic nečekejte. Kdybyste se rozhodla studovat v budoucnu, pak standardní doba studia se počítá PO DNECH, proto zůstáváte-li na škole jen "pro forma", můžete v budoucnu kvůli tomuto přijít o drahocenné dny standardní doby studia a zbytečně tak připlácet. Situace se změní, pokud se zavede školné - troufám si říci k lepšímu, ale to je na jinou diskusi -, ovšem nyní platí to, co říkám.

lidus*
hodnocení

0x

Ten krok dobře zvažte ale pokud si opravdu myslíte, že na studium nemáte tak odejděte hned a zařaďte se do fronty na úřadu práce. Já bych raděj studovala.

fidonet*
hodnocení

0x

Tím líp, že bude jedno volné místo navíc. Před par minutami jsem se rozhodl nečekat na práci od úřadu práce a zvýšit si své vzdělání studiem na VŠ (Ostravské university )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]