Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informatika složka zip

Od: rru88 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Chtěl bych od Vás radu. V informatice probíráme altap salamander. Učitel nám zadal úkol spočítat kolik je na daném disku souborů. Já teď přemýšlím, jestli se mezi soubory počítají i zipy - adresáře, které jsou nazipované. A mám ještě jednou otázku. Když máme zjistit, kolik je je ve složce podsložek, stačí když si do vyhledávaní dám danou složku nejprve s podadresáři a pak bez nich a výsledek odečtu - mám počet podadresářů, tudíž podsložek. Díky všem za vaše odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Altap salamander sice neznám, ale pokusím se odpovědět.

zazipovaný soubor je soubor, ať už obsahuje cokoliv (tedy i adresář). Rozdíl mezi adresářem a souborem jistě znáš. Takže pokud to má příponu, jedná se o soubor.

Ke druhé otázce... marně přemýšlím, proč tak složitě. Otevřu si zadaný adresář (složku) a spočítám si kolik obsahuje podadresářů. Krom toho i hloupý průzkumník ve Windows ukazuje počet složek (adresářů) v té které složce (adresáři).

rru88
hodnocení

Díky moc, ale jdeš s křížkem po funuse *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]