Co si pamatuji tak sem mel na základce nějaké trojky, i čtyřka myslím byla(z dějepisu). Na tezkou střední sem se v pohode dostal tam sem mel trojky bezne, zase tuším i nějaká čtyřka. Maturita v pohode, na vysokou sem se dostal zase v pohode. Dvoje státnice bez problemu. Dobre zaměstnání, nadprůměrný plat. A jak skončili tj jedničkari ze základky asi netřeba povídat. Takže vyborne známky jsou jen pro potěchu rodičů a učitelů, realne na nich životě az tak nezáleží.
Začnu takovým jednoduchym příkladem. Po 5.tride jsem šla na gymnaziu, měla jsem podobně dvojek jako ty. Na známkách nezáleží až tolik, jak se tvrdí. Ano jsou důležité,ale také záleží na tom co doopravdy umíš. Moje znamky (jsem o něco starsi jako ty) se odvíjí od toho jestli jsem ve stresu a nebo ne a jestli ano, tak jak moc. Záleží, co máš v hlavě, co vis a jaké jsou tvoje znalosti. Ano znamky jsou důležité,ale dle mého jsou důležitější znalosti
Ano je. Hezká je i trojka, záleží na co student má, snaží-li se a líp to nezvládne, smířím se s tím, že na víc nemá. Známky nejsou důležité, důležité je to co máš v hlavě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.