Dobrý den, dlouho si lámu hlavu nad tím, co chci v životě dělat. Studuji hru na klavír a jelikož je to škola bez matematiky, biologie, fyziky, chemie apod. chybí mi tyto znalosti. Všichni očekávají, že půjdu dělat něco s hudebním zaměřením. To si já ale nedokážu představit. Nejvíc se bojím, že bych se na žádnou z těchto škol nedostala. Nemám učitele, co by mě tyto předměty naučil. Pamatuji si jen něco ze základky a tahle neznalost mě děsí. Mám před sebou minimálně ještě 2 roky studia, ale co potom? Budu ráda za vaše odpovědi. Děkuji
Zkus se poradit v pedagogicko-psychologické poradně. Udělají testy, proberou povahu, vlastnosti, vlohy a najdete společně, co by se ti v životě líbilo dělat, na co studovat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.