Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s neklasifikací žáků?

Od: anonyyym odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

měl bych dotaz, z předmětu musí být za pololetí x+1 známek (x-počet daného předmětu týdně), takže pokud máte minimální počet známek (x+1) a pak několikrát neklasifikováno, tak se dělá reparát nebo něco takového, několikrát jsem chyběl a mám tam asi 7 známek a 8*N, absenci mám pod 20%, budu normálně klasifikován?

Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak až se ti zase bude chtít jít na dva tři dny do školy, zeptej se tam.

liska5
hodnocení

2x

Komunikovala bych s učitelem toho kterého předmětu. Vím, že mají v této coronadobě přihmouřit oko, být mírnější. Musíš ale vykazovat snahu a třeba tomu učiteli navrhnout, že rád něco navíc vypracuješ, že Ti jde o to abys měl klasifikaci v pořádku...Jinak si bude myslet, že na to kašleš a podle toho bude klasifikovat...

hodnocení

0x

Na ZŠ nebo na SŠ?

anonyyym
05.01.21 17:29
hodnocení

anonyyym
hodnocení

V tom je rozdíl? ☺ Nevíte někdo, jestli je něco takoveho napsáno ve školním řadě. ☺

111®
hodnocení

0x

se podívej do vašeho školního řádu, bude na stránkách školy...

lidus*
hodnocení

0x

To se musíš zeptat ve škole např. třídního učitele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]