Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou školu - pomozte s výběrem

Od: zuzzi* odpovědí: 1 změna:

Kam mám jít na školu, když chci přestoupit, ale nevím pořádně kam?
Obor lesnictví mi nák nebaví a havně tam na intru a v tom zapadákově...
Mám jít na POA (soukromá obchodka)?
Jsem ráda na pc, mám ráda sport, muziku...
Nechci být"kancelářská krysa". Nejradši bych měla aspoň těch 15 000 a skoro nic nedělala

jsem v druháku a už je únor..., tak by to už chtělo přestoupit, protože přestupovat v třetáku, mno nwm

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

legna*
hodnocení

0x
Myslím, že hledat odpověď na tomto fóru není zrovna nejvhodnější. Nevím, jaký máš ve škole prospěch, ve kterých předmětech nejvíc vynikáš a baví tě, na co máš nadání a jakou máš představu o svém budoucím životě - tohle je asi to první, co by sis měla ujasnit.
Zkus se zeptat třeba ve škole, určitě tam máte nějaké pedagogické poradce nebo nebo se zkus o tom pobavit s rodiči a kdyby sis opravdu nebyla jistá, můžeš navštívit i psychologa
Pokud chceš jít na soukromou školu, měli byste doma zvážit vaši finančí situaci, už teď máš rok a půl studia za sebou a v případě přestoupení do prvního ročníku soukromé školy budete muset platit celé další čtyři roky školné.
Chtít slušně vydělávat téměř bez práce? Tohle není moc dobrý přístup. Za vším stojí nějaké to úsilí a zadarmo ti nikdo nic nedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]