Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napadá vás zajímavé téma seminární práce do biologie?

Od: katule odpovědí: 5 změna:

Letos v rámci učebního plánu máme sepsat seminární práci do bilogie. Máme volnou ruku , ale stále nemůžu přijít na zajímavé téma , které by šlo zrealizovat v téhle situaci. Budu ráda z akaždý nápad.:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gordon
hodnocení

2x
Imunitni system - prijde mi fascinujci jak ma telo nastavene systemy obrany proti vnejsimu nepriteli- jak musi rozlisit jestli je nepritel bakterie nebo vir a podle toho pak povolat urcite dpecialni bunky do boje. Nektete bunky jen podporuji bojujici bunky, nektere maji za cil jen zpomalit veteelce a jine si ho zase zapamatovat do budoucna. Kanal "kurzgesagt" na youtube ma k tomu uplne luxusni videa.

liska5
hodnocení

0x

Co vám nejvíc sedne: botanika, zoologie, člověk? A věk? Na základce? Na gymplu? Má to být nějaký malý výzkum?

jaj*
hodnocení

0x

treba dukaz z bunek o pohlavi cloveka. kazda bunka je bud zenska nebo muzská...

nedoktor*
hodnocení

0x
Tak záleží jaký obor, jestli člověk, botanika, bunka...
doplněno 03.01.21 12:07: Napadla mě třeba seminarni práce na Faunu a nebo floru ve Vašem okolí, nebo jak funguje lidské oko a třeba různé nemoci (na to by se k tomu dal udělat i pěkný dotaznik) nebo vývoj člověka (buď jako od ditete, nebo od minulosti (neandrtalec apod). Nebo lidský metabolismus.
doplněno 03.01.21 12:41: Ještě mně napadlo téma cesti biologové

hodnocení

0x

Myslím si, že zajimavé téma by mohla být problematika virových onemocnění - např. srovnání virovžch nákaz (např. srovnání koronavirů a chřipkových virů).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]