Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam po vyučení?

Od: simonecka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám menší dotaz, jsem ve 2. ročníku na učňáku, samozřejmě chci maturitu, ale furt mi brouzdá v hlavě, zda-li mám jít znova na 4-letý obor nebo stačí nástavba? Jsou nějaké výhody ve 4-letém? Třeba vetší pravděpodobnost přijetí do práce, než s nástavbou?Se známkami nemám problém, mám vyznamenání

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Pokud existuje k vašemu oboru nádstavbové studium byl by jste blázen nejít na něj. Proč by jste na maturitu studoval další 4 roky když takle jí máte za 2.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Není mezi tím rozdíl - maturita jako maturita. Jen ji máte hotovou o 2 roky dříve :)

buss
hodnocení

0x

Zásada je: každý další papír o vzdělání se hodí!

1jara*

Po dosažení maturity jděte na výšku. Pokud vás baví učení tak studujte dokud to jde

janourecek*
hodnocení

0x

JESTLI chcete maturitu k oboru tak nástavba, jestli chcete studovat jinej obor a mít maturitu z jinýho oboru tak 4leté. jestli chcete k svýmu oboru tak bohatě stačí nástavba...pa pak třeba náká vyšší škola nebo vysoká

siiimma
hodnocení

0x

Jsem na oboru PROVOZ SLUŽEB, chtěla sem jít na 4-leté AGROPODNIKÁNÍ, baví mě práce se zvířaty,ale v tomto případě mého oboru je lepší asi PODNIKÁNÍ- dvouleté...Jinak moc děkuji za odpovědi, moc ste mi pomohli.Děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]